Two vhosts on same server but cannot get a cert for 1 domain


#1

*** The very strange this is it works perfectly for www.movinghaus,net Only the .com version of the domain is giving me the above error.

My domain is: www.movinghaus.com & www.movinghaus.net

I ran this command: certbot --apache -d movinghaus.com -d www.movinghaus.com

It produced this output:
+++
Domain: movinghaus.com
Type: connection
Detail: Fetching
http://movinghaus.com/.well-known/acme-challenge/1XEpIEX-tGYJmlkYlEDYxLr8xjY9V82bFl81qUOa-wc:
Timeout during connect (likely firewall problem)
+++

My web server is (include version): Server version: Apache/2.4.7 (Ubuntu)

The operating system my web server runs on is (include version):
+++
No LSB modules are available.
Distributor ID: Ubuntu
Description: Ubuntu 14.04.5 LTS
Release: 14.04
Codename: trusty
+++

My hosting provider, if applicable, is: DigitalOcean

I can login to a root shell on my machine (yes or no, or I don’t know): Yes

I’m using a control panel to manage my site (no, or provide the name and version of the control panel): No.

*** The very strange this is it works perfectly for www.movinghaus,net Only the .com version of the domain is giving me the above error.


#2

Hi @spreaderman

the ip-addresses are different:

Name: movinghaus.com
Address: 104.131.124.213

Name: www.movinghaus.com
Address: 104.131.132.25

Same using FireFox - www works, non-www has a timeout.


#3

Wow, totally overlooked that. Thank you!


#4

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.