Https not working after issuing a certificate


#1

Please fill out the fields below so we can help you better. Note: you must provide your domain name to get help. Domain names for issued certificates are all made public in Certificate Transparency logs (e.g. https://crt.sh/?q=example.com), so withholding your domain name here does not increase secrecy, but only makes it harder for us to provide help.

My domain is:
klima3000.ch

I ran this command:

It produced this output:

My web server is (include version):
apache 2.4.29

The operating system my web server runs on is (include version):
Ubuntu server 18.04

My hosting provider, if applicable, is:

I can login to a root shell on my machine (yes or no, or I don’t know):
Yes

I’m using a control panel to manage my site (no, or provide the name and version of the control panel):
No

Hello all

When I issue a new certificate my website is not running under https://klima3000.ch

https://letsdebug.net/klima3000.ch/2598 did say that everithing looks fine.

What could be the problem?

Thank you for your answer in advance!


#2

Could you answer those questions?

Is Apache configured to use the certificate?

Is there a firewall blocking access to port 443?


#3

Hi mnordhoff

Is Apache configured to use the certificate?
Yes

Is there a firewall blocking access to port 443?
Could it be that I have to forward that port on my router?


#4

Maybe. Did you have to forward port 80?

http://klima3000.ch/ works.

https://klima3000.ch/ times out.

There’s some configuration difference between them – firewalls, port forwarding, maybe both.


#5

thank you mnordhoff
will try to forward port 443


#6

It was the port forward!
Thank you very very much mnordhoff


#7

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.