Problem accessing my next cloud from the internet

Please fill out the fields below so we can help you better. Note: you must provide your domain name to get help. Domain names for issued certificates are all made public in Certificate Transparency logs (e.g. https://crt.sh/?q=example.com), so withholding your domain name here does not increase secrecy, but only makes it harder for us to provide help.

My domain is:nextcloud.ahmaguinee.com

I ran this command:

It produced this output:

My web server is (include version):

The operating system my web server runs on is (include version):Unraid docker

My hosting provider, if applicable, is: cloud flare

I can login to a root shell on my machine (yes or no, or I don’t know):

I’m using a control panel to manage my site (no, or provide the name and version of the control panel):

The version of my client is (e.g. output of certbot --version or certbot-auto --version if you’re using Certbot):

Hi @dialloamadou

you have created some certificates - https://check-your-website.server-daten.de/?q=nextcloud.ahmaguinee.com#ct-logs

Issuer not before not after Domain names LE-Duplicate next LE
Let’s Encrypt Authority X3 2020-02-11 2020-05-11 heimdall.ahmaguinee.com, nextcloud.ahmaguinee.com, wildcard.ahmaguinee.com - 3 entries duplicate nr. 1
Let’s Encrypt Authority X3 2020-02-11 2020-05-11 cloud.ahmaguinee.com, heimdall.ahmaguinee.com, nextcloud.ahmaguinee.com - 3 entries duplicate nr. 1
Let’s Encrypt Authority X3 2020-02-05 2020-05-05 nextcloud.ahmaguinee.com - 1 entries duplicate nr. 1

http works, there is a redirect, https has a timeout.

Works https internal?

curl https://nextcloud.ahmaguinee.com/

from that ip address: 104.50.10.241

Yes I am able to use all my internal redirect to https, but I can access from the Internet

Then it’s a firewall or a routing problem you have to fix.

Any idea on how I troubleshoot that. I am using pfsense router.
My network is as follows: I have att fiber. I am using their box as a modem only with IP passthrough to my pfsenses router.

Hey I was looking into the logs and this is what generate anytime I tried to access the link.

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.