Lets encrypt was not found on this server


#1

Hey,

what I need to do because the certificate does not work and your own blog pages
my site is www.omenablogi.fi

Thank you!


#2

Please fill out the fields below so we can help you better.

My domain is:

I ran this command:

It produced this output:

My operating system is (include version):

My web server is (include version):

My hosting provider, if applicable, is:

I can login to a root shell on my machine (yes or no, or I don’t know):

I’m using a control panel to manage my site (no, or provide the name and version of the control panel):


#3

ANSWER:

Please fill out the fields below so we can help you better.

My domain is: www.omenablogi.fi

I ran this command: There is no blocking, the site is directed to the service provider

It produced this output: Is directed to the service URL page

My operating system is (include version): macOS Sierra

My web server is (include version): I don’t know versions

My hosting provider, if applicable, is: https://www.domainhotelli.fi (Service provider)

I can login to a root shell on my machine (yes or no, or I don’t know): Yes, I can log into Control Panel

I’m using a control panel to manage my site (no, or provide the name and version of the control panel): © 2016 Parallels IP Holdings GmbH

Thank you!

Best regards,
Rickard Räsänen


#4

Sorry, this isn’t making sense to me (that may be me :wink: )

Have you tried installing certbot ( or one of the alternate clients on your server ) and it’s failed ? or are you asking for information about where to start ?

Looking at https://www.google.com/transparencyreport/https/ct/?hl=en#domain=omenablogi.fi&incl_exp=false&incl_sub=false you obtained a certificate on the 1st Dec.

Can you tell us what commands you used to obtain that certificate ? and what error or other message you got ?


#5

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.