Could not issue a Let's Encrypt SSL/TLS certificate error 400

My domain is: marketing2us.com

I ran this command: plesk new domain installing lets encrypt cert

It produced this output:
Invalid response from https://acme-v02.api.letsencrypt.org/acme/authz-v3/5116754904.
Details:
Type: urn:ietf:params:acme:error:dns
Status: 400
Detail: No valid IP addresses found for marketing2us.com

My web server is (include version): Plesk Obsidian 18.0.27 update 1

The operating system my web server runs on is (include version): ‪Ubuntu 18.04.4 LTS‬

My hosting provider, if applicable, is: digitalocean

I can login to a root shell on my machine (yes or no, or I don’t know): i dont know

I’m using a control panel to manage my site (no, or provide the name and version of the control panel):
Plesk Obsidian 18.0.27 update 1

I already add the dns records in digitalocean:

thanks for ur help in advance

1 Like

Hi @dragunsxx

there is a check of your domain - ~~55 minutes old - https://check-your-website.server-daten.de/?q=marketing2us.com

No critical error.

Same with … oh, wait, what’s that:

Unboundtest - https://unboundtest.com/m/A/marketing2us.com/QDVEZAV2

Checked A, no problem. Checked AAAA - no problem.
Checked A - no data?

And now

https://unboundtest.com/m/A/marketing2us.com/UKQTY3KL

the ip address.

PS: So Unboundtest sees different answers. But why?

2 Likes

What should i do? Thnx

Try it again - one time.

Looks like your name servers were flacky.

One try - error. Next try - correct -> curious.

1 Like

Thanx for ur advice sir but i still have the issue

If it is the same problem (your digitalocean servers send a NoData answer), ask Digitalocean.

Buggy name servers -> only the name server provider can change that.

2 Likes