Connect timeout

My domain is: mybigbrain.tk

I ran this command: fulfilled all the win-simple steps

It produced this output:

[DBUG] Exception AuthorizationFailedException {authorizationState=AuthorizationState {IdentifierPart=IdentifierPart {Type=“dns”, Value=“mybigbrain.tk”}, IdentifierType=“dns”, Identifier=“mybigbrain.tk”, Uri=“https://acme-staging.api.letsencrypt.org/acme/authz/z1XrwKJ3y3Cg6-3WfQtNaNGErcGJM7p-IMOFs6VeTXg”, Status=“invalid”, Expires=09/17/2017 09:58:33, Challenges=[AuthorizeChallenge {ChallengePart=ChallengePart {Type=“http-01”, Uri=“https://acme-staging.api.letsencrypt.org/acme/challenge/z1XrwKJ3y3Cg6-3WfQtNaNGErcGJM7p-IMOFs6VeTXg/57304712”, Token=“Nl1aJ8tt3V_KACa0ipmDfz2_a9DU_muPN3jeObdk2Nk”, Status=“invalid”, Validated=null, Error={[“type”]=“urn:acme:error:connection”, [“detail”]=“Fetching http://mybigbrain.tk/.well-known/acme-challenge/Nl1aJ8tt3V_KACa0ipmDfz2_a9DU_muPN3jeObdk2Nk: Timeout”, [“status”]=“400”}}, Challenge=null, Type=“http-01”, Uri=“https://acme-staging.api.letsencrypt.org/acme/challenge/z1XrwKJ3y3Cg6-3WfQtNaNGErcGJM7p-IMOFs6VeTXg/57304712”, Token=“Nl1aJ8tt3V_KACa0ipmDfz2_a9DU_muPN3jeObdk2Nk”, Status=“invalid”, OldChallengeAnswer=KeyValuePair2 {Key=null, Value=null}, ChallengeAnswerMessage=null, HandlerName=null, HandlerHandleDate=null, HandlerCleanUpDate=null, SubmitDate=null, SubmitResponse=null}, AuthorizeChallenge {ChallengePart=ChallengePart {Type="dns-01", Uri="https://acme-staging.api.letsencrypt.org/acme/challenge/z1XrwKJ3y3Cg6-3WfQtNaNGErcGJM7p-IMOFs6VeTXg/57304713", Token="qu3N97Wt2m1gJfcAGENaLn1MIhOUqTwuIGiW_7siuTo", Status="pending", Validated=null, Error=null}, Challenge=null, Type="dns-01", Uri="https://acme-staging.api.letsencrypt.org/acme/challenge/z1XrwKJ3y3Cg6-3WfQtNaNGErcGJM7p-IMOFs6VeTXg/57304713", Token="qu3N97Wt2m1gJfcAGENaLn1MIhOUqTwuIGiW_7siuTo", Status="pending", OldChallengeAnswer=KeyValuePair2 {Key=null, Value=null}, ChallengeAnswerMessage=null, HandlerName=null, HandlerHandleDate=null, HandlerCleanUpDate=null, SubmitDate=null, SubmitResponse=null}, AuthorizeChallenge {ChallengePart=ChallengePart {Type=“tls-sni-01”, Uri=“https://acme-staging.api.letsencrypt.org/acme/challenge/z1XrwKJ3y3Cg6-3WfQtNaNGErcGJM7p-IMOFs6VeTXg/57304714”, Token=“pumW1MeteRYSKWvUnmPsq74iJ4YK-N_s6ovE-jT_L00”, Status=“pending”, Validated=null, Error=null}, Challenge=null, Type=“tls-sni-01”, Uri=“https://acme-staging.api.letsencrypt.org/acme/challenge/z1XrwKJ3y3Cg6-3WfQtNaNGErcGJM7p-IMOFs6VeTXg/57304714”, Token=“pumW1MeteRYSKWvUnmPsq74iJ4YK-N_s6ovE-jT_L00”, Status=“pending”, OldChallengeAnswer=KeyValuePair2 {Key=null, Value=null}, ChallengeAnswerMessage=null, HandlerName=null, HandlerHandleDate=null, HandlerCleanUpDate=null, SubmitDate=null, SubmitResponse=null}], Combinations=[[0], [2], [1]]}, acmeErrorMessages=["urn:acme:error:connection", "Fetching http://mybigbrain.tk/.well-known/acme-challenge/Nl1aJ8tt3V_KACa0ipmDfz2_a9DU_muPN3jeObdk2Nk: Timeout", "400"], Data=[], Message="Выдано исключение типа \"LetsEncrypt.ACME.Simple.AuthorizationFailedException\".", InnerException=null, TargetSite=Void Auto(LetsEncrypt.ACME.Simple.Target), StackTrace=" в LetsEncrypt.ACME.Simple.Program.Auto(Target binding)\r\n в LetsEncrypt.ACME.Simple.Plugin.Auto(Target target)\r\n в LetsEncrypt.ACME.Simple.ManualPlugin.HandleMenuResponse(String response, List1 targets)\r\n в LetsEncrypt.ACME.Simple.Program.HandleMenuResponseForPlugins(List`1 targets, String command)\r\n в LetsEncrypt.ACME.Simple.Program.Main(String[] args)", HelpLink=null, Source=“letsencrypt”, HResult=-2146233088}

My web server is (include version): Tomcat 9

The operating system my web server runs on is (include version): Server 2016

I can login to a root shell on my machine (yes or no, or I don’t know): yes

I’m using a control panel to manage my site (no, or provide the name and version of the control panel): no

If you follow the link http://mybigbrain.tk/.well-known/acme-challenge/Nl1aJ8tt3V_KACa0ipmDfz2_a9DU_muPN3jeObdk2Nk, then everything works - try. Need help, thank you in advance.

Hi @vellrya,

I tried to connect to your site from 5 different countries (US, France, Germany, UK and Spain) and I also get a time out trying to reach your domain.

You should double check that your public ip is the current one defined in your DNS (94.130.102.197) and you have no firewall droping connections to port 80… or maybe you are not forwarding correctly requests to port 80 from your router to your Windows machine…

Cheers,
sahsanu

1 Like

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.