Big issue with SSL


#1

Hi! i was working fine with letsencrypt.
I desactivated by error /usr/local/vesta/bin/v-update-letsencrypt-ssl

So today 1 of my certs didnt updated in vesta and took error 526 (invalid certified).

I made a new cet.

I desactivated ssl in vesta.
I activated ssl in vesta, but now i am taking an error.

Error: Invalid response from http://domain/.well-known/acme-challenge/Dds07M2x4Af4KG5SSoLFxsdsdsfGGR1JFUR0xMJM-8A: \

I dont know what can i do. I restore the vps… i made new certs… Doest work

I have centos 7 and varnish in port 80. Nginx and php-fpm


#2

@jose2 …Please share your domain name.


#3

I’ve moved your thread to the Help section. When posting in that section. you’d be presented with the following questions. Could you fill them out please?

Please fill out the fields below so we can help you better. Note: you must provide your domain name to get help. Domain names for issued certificates are all made public in Certificate Transparency logs (e.g. https://crt.sh/?q=example.com), so withholding your domain name here does not increase secrecy, but only makes it harder for us to provide help.

My domain is:

I ran this command:

It produced this output:

My web server is (include version):

The operating system my web server runs on is (include version):

My hosting provider, if applicable, is:

I can login to a root shell on my machine (yes or no, or I don’t know):

I’m using a control panel to manage my site (no, or provide the name and version of the control panel):


#4

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.