To fix these errors, please make sure that your domain name was entered correctly and the DNS A record(s) for that domain contain(s) the right IP address


#1

My domain is: www.smartlaunder.com

I ran this command: certbot-auto certonly -a webroot --webroot-path=/var/www/smartlaunder-frontend -d smartlaunder.com -d www.smartlaunder.com

It produced this output: Requesting root privileges to run certbot…
/home/laundryboy/.local/share/letsencrypt/bin/letsencrypt certonly -a webroot --webroot-path=/var/www/smartlaunder-frontend -d smartlaunder.com -d www.smartlaunder.com
Saving debug log to /var/log/letsencrypt/letsencrypt.log
Obtaining a new certificate
Performing the following challenges:
http-01 challenge for smartlaunder.com
http-01 challenge for www.smartlaunder.com
Using the webroot path /var/www/smartlaunder-frontend for all unmatched domains.
Waiting for verification…
Cleaning up challenges
Failed authorization procedure. www.smartlaunder.com (http-01): urn:acme:error:unauthorized :: The client lacks sufficient authorization :: Invalid response from http://www.smartlaunder.com/.well-known/acme-challenge/E72QeJ9Ji-kQattFx5a9T694Dr71-hcAY86-ORRDkCE [198.199.71.209]: 404, smartlaunder.com (http-01): urn:acme:error:unauthorized :: The client lacks sufficient authorization :: Invalid response from http://smartlaunder.com/.well-known/acme-challenge/T5f5QAdoPZ7tCXy04bfvY9wIyWycAf21Nfko8_RMKMI [198.199.71.209]: 404

IMPORTANT NOTES:

My operating system is (include version): CentOS ( 7.3.1611 )

My web server is (include version): nginx version: nginx/1.11.8

My hosting provider is: digitalocean


#2

Is the webroot-path correct? I.e., if you put a file in /var/www/smartlaunder-frontend/, you can access it directly through http://smartlaunder.com/the_file?


#3

Osiris
Thank you very much. You saved my day. :slight_smile:
I checked my webroot-path and it’s not accessible directly through my domain ( http://smartlaunder.com/the_file? ).
The problem was my nginx web server configuration file.
My web server allow access only index.html file I change it to all file. After update my configuration file then it’s working perfectly.


#4

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.