Response status: Invalid

Hello!

I have the issue described below. I would also like to mention that:

        1. Port 80 is OPEN
        2. Anonymous authentication is enabled on the IIS site

My domain is: udb.effectmanager.com

I ran this command: win-acme with administrator permissions -> N for new certificate -> chose domain above -> confirmed

It produced this output: Invalid response from …/.well-known…; Response type: 403

My web server is (include version): Apache

The operating system my web server runs on is (include version): Windows Server 2012 R2

I can login to a root shell on my machine (yes or no, or I don’t know): don’t know

I’m using a control panel to manage my site (no, or provide the name and version of the control panel): IIS

Hi @frago12

there is a check of your domain, ~~15 minutes old - https://check-your-website.server-daten.de/?q=udb.effectmanager.com#url-checks

http://udb.effectmanager.com/.well-known/acme-challenge/check-your-website-dot-server-daten-dot-de
46.30.215.130
Inline-JavaScript (∑/total): 0/0 Inline-CSS (∑/total): 0/0	403
	
Html is minified: 100,00 %	0.070
	M
Forbidden
Visible Content: Blocked
Date: Wed, 08 Jul 2020 06:22:32 GMT
Server: Varnish

That's not an IIS, so your IIS configuration isn't relevant.

Works Win-Acme (never used) really with an Apache / Varnish on Windows?

You may use something like webroot, so the IIS bindings are ignored.

And that Varnish may be an additional problem.

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.