Establishing secure connection phase gets so slow in chrome and edge

Please fill out the fields below so we can help you better. Note: you must provide your domain name to get help. Domain names for issued certificates are all made public in Certificate Transparency logs (e.g. crt.sh | example.com), so withholding your domain name here does not increase secrecy, but only makes it harder for us to provide help.

My domain is:panel.navand.com

I ran this command:

It produced this output:

My web server is (include version): IIS 10

The operating system my web server runs on is (include version): Windows Server 2016

My hosting provider, if applicable, is: -

I can login to a root shell on my machine (yes or no, or I don't know): yes

I'm using a control panel to manage my site (no, or provide the name and version of the control panel): no

The version of my client is (e.g. output of certbot --version or certbot-auto --version if you're using Certbot): I'm using WinACME

I site gets slow from yesterday in chrome, edge, opera but fast in Firefox.
I checked below situations:

  • change browser, firefox is fast, chrome and edge is slow
  • renew ssl, does not affect
  • web server, IIS is slow, nginx is fast (I did not changed WebServer, but sites hosted on NGINX is loaded fast (smartlab.ir), gitlab server is slow

Hi @behzadian

Your primary name server is farayan? That's not a valid domain name.
You have one mixed content img and https://trustseal.enamad.ir/logo.aspx?id=17028&p=ciNUG2oaVb5nCSY1 with an Internal Server Error (http status 500), and a http JavaScript. Plus some missing resources.

See the three screenshots, created with a headless Chrome - max. 1.3 seconds, not a problem.

1 Like

"trustseal"? :thinking: :unamused:

1 Like

Not a trustworthy seal?

image

2 Likes


Dont trust this one either! But this seal sings like a bird
o f f - t o p i c

2 Likes

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.