EROR: Authorization result: pending (?)

Please fill out the fields below so we can help you better. Note: you must provide your domain name to get help. Domain names for issued certificates are all made public in Certificate Transparency logs (e.g. https://crt.sh/?q=example.com), so withholding your domain name here does not increase secrecy, but only makes it harder for us to provide help.

My domain is: cyc-mobile.york.gov.uk

I ran this command: wacs.exe

It produced this output:

[EROR] Authorization result: pending
My web server is (include version): IIS 8.5

The operating system my web server runs on is (include version):
Windows 2012r2

My hosting provider, if applicable, is:
self

I can login to a root shell on my machine (yes or no, or I don’t know): yes

I’m using a control panel to manage my site (no, or provide the name and version of the control panel):
IIS

The version of my client is (e.g. output of certbot --version or certbot-auto --version if you’re using Certbot):
wacs 2.1.4.710

I’ve previously set up other LE certificates on this server, with no issues. This one is behaving like its expecting something in the middle but nothing comes through?

retry adding --verbose https://www.win-acme.com/reference/cli

and be aware that you have some problems with dnssec on that domain: https://check-your-website.server-daten.de/?q=cyc-mobile.york.gov.uk

Thanks - eventually pinned it down to a misconfigured port.

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.