DNS problem: SERVFAIL looking up A record


#1

urn:acme:error:connection :: The server could not connect to the client to verify the domain

  • The following errors were reported by the server:

Domain: joco.com.au
Type: connection
Detail: DNS problem: query timed out looking up A for joco.com.au

Looks like the acme dns server can’t find my domain, BUT google can find it !
Any ways to fix this problem ?

#dig @8.8.8.8 joco.com.au

; <<>> DiG 9.8.2rc1-RedHat-9.8.2-0.47.rc1.el6_8.3 <<>> @8.8.8.8 joco.com.au
; (1 server found)
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 9167
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 0

;; QUESTION SECTION:
;joco.com.au. IN A

;; ANSWER SECTION:
joco.com.au. 3599 IN A 150.101.201.102

;; Query time: 335 msec
;; SERVER: 8.8.8.8#53(8.8.8.8)
;; WHEN: Wed Jan 4 14:55:58 2017
;; MSG SIZE rcvd: 45


#2

Interesting, from a a quick check of the DNS everything looks OK to me.

Just in case it was a temporary error, can you try running it again ? if it still errors, can you provide the command you used and the full output (remove your email address from it if that is there ). It looks as if you have the complete error there, I’m just looking for if there was anything else ( since as you say your DNS look OK on first check )


#3

Adding to @serverco’s response I also did a quick check and your DNS seems fine.

From our logs it looks like you successfully issued a certificate for "dwsj.com.au","joco.com.au" yesterday, are you still having this problem?


#4

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.