Kubelego - acme v1 api not working

Please fill out the fields below so we can help you better. Note: you must provide your domain name to get help. Domain names for issued certificates are all made public in Certificate Transparency logs (e.g. https://crt.sh/?q=example.com), so withholding your domain name here does not increase secrecy, but only makes it harder for us to provide help.

My domain is: ans1.ansd.in

I ran this command: kubelego acme v1

It produced this output:

My web server is (include version): nginx

The operating system my web server runs on is (include version): Nginx

My hosting provider, if applicable, is: GCP

I can login to a root shell on my machine (yes or no, or I don’t know):

I’m using a control panel to manage my site (no, or provide the name and version of the control panel):

The version of my client is (e.g. output of certbot --version or certbot-auto --version if you’re using Certbot): v1 acme - kubelego

On status page it’s showing that all systems are operational but certificate is not getting generated. Can anyone help?

Hi @sushantpuri

please read

ACME v1 is expired. You can’t create new accounts.

Switch to an ACME v2 solution.

1 Like

If we change the api url to v2. Will it impact the existing certificates ?

Basically kube Lego has v1 but if we change it to v2 will it work?

Also the certificates that are already issued via v1 will they get impacted ?

Existing certificates are read only. They are never changed.

PS: I don’t use Kube lego. Looks like that software is too old.

1 Like