Failed authorisation when creating certificate for site on Docker


#1

My domain is: erfianugrah.com

I ran this command: sudo -H ./letsencrypt-auto certonly --standalone -d erfianugrah.com -d www.erfianugrah.com

It produced this output: Domain: erfianugrah.com
Type: unauthorized
Detail: Invalid response from
http://erfianugrah.com/.well-known/acme-challenge/Frf7kqskpG9gyU5PuRgJDdeTFOrWijKd1Ic3LMcf4iY:
"\n<html class=“k-lens-error”>\n\n<meta
charset=“utf-8”>\n<meta http-equiv=“X-UA-Compatible”
content=“IE=edge,ch”

Domain: www.erfianugrah.com
Type: unauthorized
Detail: Invalid response from
http://www.erfianugrah.com/.well-known/acme-challenge/wreSg_uDhSAH8Fm8iZJNr_cseNOBVqg65MDSfiPgPsI:
"\n<html class=“k-lens-error”>\n\n<meta
charset=“utf-8”>\n<meta http-equiv=“X-UA-Compatible”
content=“IE=edge,ch”

To fix these errors, please make sure that your domain name was
entered correctly and the DNS A/AAAA record(s) for that domain
contain(s) the right IP address

My web server is (include version): Client:
Version: 17.03.0-ce
API version: 1.26
Go version: go1.7.5
Git commit: 60ccb22
Built: Thu Feb 23 10:57:47 2017
OS/Arch: linux/amd64

The operating system my web server runs on is (include version):Server:
Version: 17.03.0-ce
API version: 1.26 (minimum version 1.12)
Go version: go1.7.5
Git commit: 60ccb22
Built: Thu Feb 23 10:57:47 2017
OS/Arch: linux/amd64
Experimental: false

My hosting provider, if applicable, is: DigitalOcean

I can login to a root shell on my machine (yes or no, or I don’t know): Yes

I’m using a control panel to manage my site (no, or provide the name and version of the control panel): SSHBitvise