Swag cert is not issue cert for the identifier

Please fill out the fields below so we can help you better. Note: you must provide your domain name to get help. Domain names for issued certificates are all made public in Certificate Transparency logs (e.g. crt.sh | example.com), so withholding your domain name here does not increase secrecy, but only makes it harder for us to provide help.

My domain is: animeking.net

I ran this command: Deployed the swag docker container

It produced this output:
An unexpected error occurred:

The server will not issue certificates for the identifier :: Error creating new order :: Cannot issue for "": Domain name contains an invalid character

Ask for help or search for solutions at https://community.letsencrypt.org. See the logfile /var/log/letsencrypt/letsencrypt.log or re-run Certbot with -v for more details.

My web server is (include version):

The operating system my web server runs on is (include version): Ubuntu 18.4

My hosting provider, if applicable, is: Hetzner

I can login to a root shell on my machine (yes or no, or I don't know): yes

I'm using a control panel to manage my site (no, or provide the name and version of the control panel):

The version of my client is (e.g. output of certbot --version or certbot-auto --version if you're using Certbot):

Ok i got it to work i had to stop the general CF global token and email and use my own token. but now I get this on my screen when i try to go to my plex site

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.