Problem in sub-subdomain


#1

I’m using LEManager and tried to valid sub-subdomain, but I got the ERROR: Please check $1 - token not available, other subdomain valid was success on same server.

OS: CentOS 7 with apache 2.4 and php7.1

wget log:
–2017-03-14 05:58:01-- http://nonamesrv01.corp.noname.hk/.well-known/acme-challenge/shLb4x9s4lUvX_0BwJVOu4owQcXsOoY9TrkIxTSXpfQ
Resolving nonamesrv01.corp.noname.hk (nonamesrv01.corp.noname.hk)… 210.6.49.63
Connecting to nonamesrv01.corp.noname.hk (nonamesrv01.corp.noname.hk)|210.6.49.63|:80… connected.
HTTP request sent, awaiting response… 200 OK
Length: 87 [application/octet-stream]
Saving to: hLb4x9s4lUvX_0BwJVOu4owQcXsOoY9TrkIxTSXpfQ.5

100%[============================================================================================>] 87 --.-K/s in 0s

2017-03-14 05:58:01 (5.88 MB/s) - hLb4x9s4lUvX_0BwJVOu4owQcXsOoY9TrkIxTSXpfQ.5saved [87/87]


#2

Dear @NoName,

When you started this thread in the “Help” category, did you see all the questions with the request “Please fill out the fields below so we can help you better.” above it?

Is there a reason why you deleted those questions? They are automatically placed in the input field when you open a thread in the “Help” category. Do you realise we don’t have a crystal ball to guess all the important information we require to help you with your problem? Can you understand how frustrated it is for the people on this forum who want to help you, but might ignore your request for help because of your undoubtedly unintentional attitude?


#3

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.