Letsencrypt failing

I have a domain tollstream.com that I requested a certificate for. Nothing appears to have went wrong ,when using the certbot in ubuntu. My server was hosting fine and all server test worked. After using certbot, my website becomes inaccesible.i have done this twice.even reinstalled my server instance. I have used this, successfully before. Any information would help, greatly.

Hi @isodecryptor

checking your domain looks like you have found a solution - https://check-your-website.server-daten.de/?q=tollstream.com#connections

A working certificate

CN=tollstream.com
	10.04.2020
	09.07.2020
expires in 90 days	tollstream.com, www.tollstream.com - 2 entries

oh, you have created some certificates:

Issuer not before not after Domain names LE-Duplicate next LE
Let’s Encrypt Authority X3 2020-04-10 2020-07-09 tollstream.com, www.tollstream.com - 2 entries duplicate nr. 3
Let’s Encrypt Authority X3 2020-04-10 2020-07-09 www.tollstream.com - 1 entries duplicate nr. 1
Let’s Encrypt Authority X3 2020-04-10 2020-07-09 tollstream.com, www.tollstream.com - 2 entries duplicate nr. 2
Let’s Encrypt Authority X3 2020-04-09 2020-07-08 tollstream.com, www.tollstream.com - 2 entries duplicate nr. 1

Grade C, no critical error.

Thank you.i figured out that amazon has an external firewall on its lightsail instances. So here I am banging my head about what the issue is. Well, port 443 was blocked even if my ufw firewall in ubuntu was configured properly.

1 Like

Yes, Amazon has there some additional configurations.

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.