I am trying to install the SSL via Let's Encrypt

I am trying to install the SSL via Let’s Encrypt since so many days, but it does not install the ssl my domain is reviewbestproduct.com i check error logs and it shows this, my friend who is the tech guy is not in town, he is unable to resolve it, so i cam here so anyone can help me to install the ssl… my error log

****************** Invoking Acme script ******************
[Thu Nov 7 07:29:06 CET 2019] Multi domain=‘DNS:reviewbestproduct.com,DNS:www.reviewbestproduct.com’
[Thu Nov 7 07:29:06 CET 2019] Getting domain auth token for each domain
[Thu Nov 7 07:29:06 CET 2019] Getting webroot for domain=‘reviewbestproduct.com
[Thu Nov 7 07:29:06 CET 2019] Getting new-authz for domain=‘reviewbestproduct.com
[Thu Nov 7 07:29:06 CET 2019] Could not get nonce, let’s try again.
[Thu Nov 7 07:29:09 CET 2019] Could not get nonce, let’s try again.
[Thu Nov 7 07:29:12 CET 2019] Could not get nonce, let’s try again.
[Thu Nov 7 07:29:14 CET 2019] Could not get nonce, let’s try again.
[Thu Nov 7 07:29:17 CET 2019] Could not get nonce, let’s try again.
[Thu Nov 7 07:29:19 CET 2019] The new-authz request is ok.
[Thu Nov 7 07:29:19 CET 2019] Error, can not get domain token entry reviewbestproduct.com
[Thu Nov 7 07:29:19 CET 2019] Please add ‘–debug’ or ‘–log’ to check more details.
[Thu Nov 7 07:29:19 CET 2019] See: https://github.com/Neilpang/acme.sh/wiki/How-to-debug-acme.sh
****************** Acme script finished execution ******************
[Thu Nov 7 00:29:19 2019] Acme script encountered some errors

anyone help me to resolve my issue i will be very glad

What version of acme.sh do you have?

acme.sh --version

hey bro how can i check my acme.sh version pls tell i am kinda noob in this i am using webuzo panel

You should also try asking on their forum: https://webuzo.com/forums

ok thanks bro. i will ask their too

1 Like