Failed authorization procedure

Hi! I'm trying to install an SSL certificate on my domain, but I always get following error... Can anybody help me with this problem?


My domain is: pammersteine.at

I ran this command: sudo certbot

It produced this output:

Select the appropriate numbers separated by commas and/or spaces, or leave input
blank to select all options shown (Enter 'c' to cancel): 11
Obtaining a new certificate
Performing the following challenges:
http-01 challenge for pammersteine.at
Waiting for verification...
Cleaning up challenges
Failed authorization procedure. pammersteine.at (http-01): urn:ietf:params:acme:error:connection :: The server could not connect to the client to verify the domain :: 193.23.161.48: Fetching http://pammersteine.at/.well-known/acme-challenge/Rg2q7tBGVZLENw3CMEx-V5vpgPOIdeQSp4MysQhM9iQ: Connection reset by peer

IMPORTANT NOTES:
 - The following errors were reported by the server:

   Domain: pammersteine.at
   Type:   connection
   Detail: 193.23.161.48: Fetching
   http://pammersteine.at/.well-known/acme-challenge/Rg2q7tBGVZLENw3CMEx-V5vpgPOIdeQSp4MysQhM9iQ:
   Connection reset by peer

   To fix these errors, please make sure that your domain name was
   entered correctly and the DNS A/AAAA record(s) for that domain
   contain(s) the right IP address. Additionally, please check that
   your computer has a publicly routable IP address and that no
   firewalls are preventing the server from communicating with the
   client. If you're using the webroot plugin, you should also verify
   that you are serving files from the webroot path you provided.

My web server is (include version): Apache/2.4.38

The operating system my web server runs on is (include version): Debian 10

I can login to a root shell on my machine (yes or no, or I don't know): yes

I'm using a control panel to manage my site (no, or provide the name and version of the control panel): no

The version of my client is (e.g. output of certbot --version or certbot-auto --version if you're using Certbot): certbot 0.31.0

HTTP must reach your server.
Something is preventing LE servers from that.
And LD also: Let's Debug (letsdebug.net)

3 Likes