Error while adding a subdomain


#1

My domain is: zabanshenas.com / talk.zabanshenas.com

I have certified my main domain yesterday using letsencrypt-vesta plugin

today I wanted to add another subdomain (talk.zabanshenas.com) to my certificate however I faced the following error"

Traceback (most recent call last):
  File "/root/.local/share/letsencrypt/bin/letsencrypt", line 11, in <module>
    sys.exit(main())
  File "/root/.local/share/letsencrypt/lib/python2.7/site-packages/certbot/main.py", line 882, in main
    return config.func(config, plugins)
  File "/root/.local/share/letsencrypt/lib/python2.7/site-packages/certbot/main.py", line 659, in obtain_cert
    action, _ = _auth_from_available(le_client, config, domains, certname, lineage)
  File "/root/.local/share/letsencrypt/lib/python2.7/site-packages/certbot/main.py", line 104, in _auth_from_available
    renewal.renew_cert(config, domains, le_client, lineage)
  File "/root/.local/share/letsencrypt/lib/python2.7/site-packages/certbot/renewal.py", line 296, in renew_cert
    new_certr, new_chain, new_key, _ = le_client.obtain_certificate(domains)
  File "/root/.local/share/letsencrypt/lib/python2.7/site-packages/certbot/client.py", line 265, in obtain_certificate
    self.config.allow_subset_of_names)
  File "/root/.local/share/letsencrypt/lib/python2.7/site-packages/certbot/auth_handler.py", line 77, in get_authorizations
    self._respond(resp, best_effort)
  File "/root/.local/share/letsencrypt/lib/python2.7/site-packages/certbot/auth_handler.py", line 134, in _respond
    self._poll_challenges(chall_update, best_effort)
  File "/root/.local/share/letsencrypt/lib/python2.7/site-packages/certbot/auth_handler.py", line 197, in _poll_challenges
    _report_failed_challs(all_failed_achalls)
  File "/root/.local/share/letsencrypt/lib/python2.7/site-packages/certbot/auth_handler.py", line 488, in _report_failed_challs
    _generate_failed_chall_msg(achalls), reporter.MEDIUM_PRIORITY)
  File "/root/.local/share/letsencrypt/lib/python2.7/site-packages/certbot/auth_handler.py", line 504, in _generate_failed_chall_msg
    if messages.is_acme_error(error):
  File "/root/.local/share/letsencrypt/lib/python2.7/site-packages/acme/messages.py", line 39, in is_acme_error
    return (ERROR_PREFIX in str(err)) or (OLD_ERROR_PREFIX in str(err))
UnicodeEncodeError: 'ascii' codec can't encode characters in position 276-280: ordinal not in range(128)

Whats the problem. and btw what is the normal way to add the subdomain to my certificate?


#2

I’m going to close this thread because your problem is being talked about over at UnicodeEncodeError while expanding cerificate (hopefully it will get resolved!).


#3