Error getting validation data


#1

I can see this has been posted a few times at least but I can’t seem to get past this. What am I doing wrong? domain is viatorians.com.

2017-06-15 22:51:48,976:DEBUG:certbot.reporter:Reporting to user: The following errors were reported by the server:

Domain: viatorians.com
Type: connection
Detail: Error getting validation data

To fix these errors, please make sure that your domain name was entered correctly and the DNS A record(s) for that domain contain(s) the right IP address. Additionally, please check that your computer has a publicly routable IP address and that no firewalls are preventing the server from communicating with the client. If you’re using the webroot plugin, you should also verify that you are serving files from the webroot path you provided.
2017-06-15 22:51:48,976:INFO:certbot.auth_handler:Cleaning up challenges
2017-06-15 22:51:49,234:DEBUG:certbot.log:Exiting abnormally:
Traceback (most recent call last):
File “/usr/bin/certbot”, line 11, in
load_entry_point(‘certbot==0.14.2’, ‘console_scripts’, ‘certbot’)()
File “/usr/lib/python2.7/dist-packages/certbot/main.py”, line 742, in main
return config.func(config, plugins)
File “/usr/lib/python2.7/dist-packages/certbot/main.py”, line 597, in run
certname, lineage)
File “/usr/lib/python2.7/dist-packages/certbot/main.py”, line 82, in _get_and_save_cert
lineage = le_client.obtain_and_enroll_certificate(domains, certname)
File “/usr/lib/python2.7/dist-packages/certbot/client.py”, line 344, in obtain_and_enroll_certificate
certr, chain, key, _ = self.obtain_certificate(domains)


#2

https://viatorians.com/ appears to be working.
How did you resolve the issue?


#3

Yes it turns out I had a conflict with openvpn. Thank you for responding!


#4

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.