Error establishing SSL connection

can you check if its valid now?

the cert should be issued to server.wptguild.com

note that these certs where generated by certbot and i moved them from my raspberry pi to my actual desktop for testing before i deploy the server on my raspberry hence the port change from 6060 to 5050

and my client is running with force https if thats of any importance

it is.

% curl --include \
     --no-buffer \
     --header "Connection: Upgrade" \
     --header "Upgrade: websocket" \
     --header "Host: server.wptguild.com:5050" \
     --header "Origin: https://wptguild.com" \
     --header "Sec-WebSocket-Key: SGVsbG8sIHdvcmxkIQ==" \
     --header "Sec-WebSocket-Version: 13" \
     https://server.wptguild.com:5050
HTTP/1.1 101 Switching Protocols
Upgrade: websocket
Connection: Upgrade
Sec-WebSocket-Accept: qGEgH3En71di5rrssAZTmtRTyFk=
Origin: https://wptguild.com

Warning: Binary output can mess up your terminal. Use "--output -" to tell 
Warning: curl to output it to your terminal anyway, or consider "--output 
Warning: <FILE>" to save to a file.
1 Like

so you have no issues going on wptguild.com with https now?

because im getting timeouts, both in chrome and firefox…

this is the error i get: connector.js:6 WebSocket connection to ‘wss://server.wptguild.com:5050/’ failed: Error in connection establishment: net::ERR_CONNECTION_TIMED_OUT

i can see in my server logs that one successfully managed to get userlist from server… And https is forced by my client host so https seems to work, no idea how that person managed to get it working though

okay im going insane, people on my world of warcraft guild can apperently access the site with https without any issue but I cant

had TWO separate ppl connect to it without issues and https working :S

is this because the server is running from the same IP that im trying to access it through?

immagine

THIS IS INSANITY, i have multiple guild members logging on without any problems, with HTTPS

BUT I, the host, CANNOT CONNECT… i get timeouts

image

Since this thread has become quite a mess ill update where im at.

Everything works fine for everyone so far with https… except… for my desktop.

Setup:
Client: hosted by hostinger.com (wptguild.com)
Server: Hosted by me (sub-domain server.wptguild.com points to my IP)
Server-host: Raspberry PI 3
Desktop: Cannot connect
Mac: Can connect

Raspberry desktop & mac all have the same IP (though, different internal IPS behind the router).

How can i connect with my desktop? this is super weird. updated by browser and that didnt work. both chrome and firefox gives me timeout errors:

connector.js:5 WebSocket connection to ‘wss://server.wptguild.com:6060/’ failed: Error in connection establishment: net::ERR_CONNECTION_TIMED_OUT

Please help, im so close to having it all complete :slight_smile:

EDIT 2: After a dinner break it now seems to work on my desktop. Must’ve been some very weird bug

**Special thanks to Jurgen and 9Peppe you helped me with so much despite im a total noob barely knowing what im doing :slight_smile: **

THIS ISSUE HAS BEEN SOLVED

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.