Bad request when executing certbot


#1

Please fill out the fields below so we can help you better. Note: you must provide your domain name to get help. Domain names for issued certificates are all made public in Certificate Transparency logs (e.g. https://crt.sh/?q=example.com), so withholding your domain name here does not increase secrecy, but only makes it harder for us to provide help.

My domain is:panoramatechnocenter.ph

I ran this command:certbot

It produced this output:Failed authorization procedure. panoramatechnocenter.ph (http-01): urn:ietf:params:acme:error:unauthorized :: The client lacks sufficient authorization :: Invalid response from http://panoramatechnocenter.ph/.well-known/acme-challenge/D_7arW032G1eWJvnylmRIeXM3RiwHzUf_pvnXom3dgw: “\n\n400 Bad Request\n\n

Bad Request</h1”

IMPORTANT NOTES:

My web server is (include version): apache

The operating system my web server runs on is (include version):centos 7

My hosting provider, if applicable, is:dotph

I can login to a root shell on my machine (yes or no, or I don’t know):

I’m using a control panel to manage my site (no, or provide the name and version of the control panel):


#2

Hi,

Could you please check your apache configuration?

It seems that you have set apache SSL to listen at port 80…

Thank you


#3

Yes, SSL is listening on :80 and :443
With a certificate common name ‘mailserver

Or maybe your router is forwarding the external IP ports (80 and 443) to your mailserver.


#4

Thank you Sir Rudy for your promp